Re-integratie

Re-integreren na een burn out? Je energie weer terugkrijgen door de juiste keuzes te maken? Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we welke uitdagingen jij in kleine stapjes kan overwinnen. Zodat je weer jezelf wordt en weer kan genieten van het leven! 

Opgebrand, uitgeblust, wellicht in een burn-out beland…

Je rust gepakt, tijd genomen om bij te komen van een drukke periode.

En dan….


Welke valkuilen liggen er op de loer? Hoe kun je ervoor zorgen dat je de keuzes, die minder goed uitpakten, niet meer maakt? Drastisch veranderen of zijn kleine veranderprocessen voldoende om met hernieuwde energie aan de slag te gaan?

Laten we samen kijken wat jij in je mars hebt om de juiste keuzes te maken. Door de juiste vragen te stellen, help ik je om net even anders tegen dingen aan te kijken. Daardoor word je je bewust van je kracht die je kunt inzetten om positief verder te gaan.

Re-integratie

 

Veelgestelde vragen

Waarom Step Up Coaching zul je je vast afvragen. Er zijn toch zoveel coachingsbedrijven, wat maakt jou uniek?
Wat mij enerzijds uniek maakt is mijn christelijke identiteit. Daarnaast probeer ik vooral naar jou te luisteren,
zonder dat ik je direct de oplossing aanreik. Wanneer ik een beeld heb van jou als persoon help ik je groeien, zodat je samen met mij je doel kan behalen!

De kosten van een coachingstraject zijn o.a. afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Op basis van een kennismaking bepalen we samen wanneer een coachingstraject voor jou geslaagd is / wanneer jij je doel hebt bereikt, daarna praten we pas over de kosten.

 

Over Step Up Coaching

Samen kom je verder dan alleen!

Als coach help ik jou je doelen te behalen. Wat je vraag ook is, ik bied je een luisterend oor. Welk probleem of uitdaging je ook wil aanpakken, samen stellen we een plan op met concrete actiepunten, die jou verder helpen. Wil je weten hoe ik te werk ga?

Meer informatie ontvangen?