Over Step Up Coaching

Op deze pagina vertel ik wie ik ben en hoe ik te werk ga. Heb je na het lezen van mijn verhaal vragen? Of liever vrijblijvend kennismaken?

Over mij

Na ruim 27 jaar voor de klas te hebben gestaan, heb ik de stap genomen om me om te scholen. Het bleek een mooie en passende stap. Ik merkte en merk dat ik in het onderwijs de pedagogische kant van het vak boeiender vond dan de didactische kant.

Ik heb de opleiding tot professioneel coach gevolgd aan de Coach Boulevard. In die ruim 1,5 jaar heb ik gemerkt dat het coach-zijn heel goed bij mij past. Als coach loop ik een stukje met je mee en ontdekken we samen welke stap je nog te zetten hebt. Soms is dat een kleine stap, soms wat groter, maar altijd de moeite waard! Ik houd je een spiegel voor, waardoor je net iets anders tegen bepaalde zaken aan gaat kijken. Ik help je om een stapje hoger op de ladder te komen.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te zingen. Dat doe ik tijdens de zanglessen, maar ook in een gospelkoor. Creatief bezig zijn met steen, potloden, verf en dergelijke geeft mij echt even ontspanning. Lekker lezen, afspreken met vriendinnen, een goed gesprek…. Kortom, mooie ingrediënten om steeds weer energie op te doen!Over Step up Coaching

Anderen over Step Up Coaching:

“Ik ben heel tevreden met de hulp die ik heb gekregen. Om mijn probleem “zelf met hulp” van Marieke aan te pakken.

Dit doordat Marieke de juiste nadenkvragen stelde. Ze heeft mijn vertellingen samengevat, wachtte geduldig als ik moest nadenken en vroeg vervolgens verder door. Dit samen met de cirkel van 8, waardoor ik telkens een stapje dichter bij de oplossing van mijn probleem kwam.

Ik voelde mij erg op mijn gemak door de rustige en positieve uitstraling van de coach. Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en voelde mij serieus genomen.

Review

Meer informatie ontvangen?