Persoonlijke ontwikkeling

Voel jij jezelf niet gehoord op je werk? Probeer je discussies uit de weg te gaan en skip je liever die ene meeting, omdat je bang bent om te falen? Zomaar een aantal uitdagingen waar je mee kan zitten. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik naar jouw vragen en bedenken we samen een plan om je uitdagingen te overwinnen. Meer weten? 

Je loopt er tegenaan dat je jouw stem op je werk niet voldoende kan laten horen. Anderen zijn net sneller, feller, voor je gevoel overtuigender, hun argumenten beter onderbouwd… Dat maakt jou onzeker en het zorgt ervoor dat je met minder plezier naar je werk gaat.

Of je merkt dat het lastig is om ‘nee’ te zeggen wanneer iemand een beroep op je doet. Dat kan zijn in je gezin, je familie of op je werk. Door altijd maar ‘ja’ te zeggen, gaat je energie naar de ander en kom je te weinig aan jezelf toe. Hierdoor ervaar je dat je steeds minder puf en zin hebt om dingen voor jezelf te doen. Maar ja, tijd voor jezelf heb je wel nodig om er echt voor de ander te zijn.

Of je werk slokt je zo op, dat je ook thuis veel aan het werk bent. Onder het mom van ‘nog even een uurtje, dan is het af’ ben je zo weer 2 uur of langer met je werk bezig. Je gezin, je vrienden zouden ook graag tijd met je doorbrengen, maar ja, het werk roept. Je voelt aan alles dat de balans doorslaat, maar ziet niet hoe je dit kan keren.

Herken je je in bovenstaande situaties of heb je andere ervaringen waarbij je merkt dat de energiehuishouding niet is wat het moet zijn, neem dan contact met me op. Samen kijken we hoe je weer balans ervaart en je het plezier terug vindt.

Over Step up Coaching

 

Veelgestelde vragen

Waarom Step Up Coaching zul je je vast afvragen. Er zijn toch zoveel coachingsbedrijven, wat maakt jou uniek?
Wat mij enerzijds uniek maakt is mijn christelijke identiteit. Daarnaast probeer ik vooral naar jou te luisteren,
zonder dat ik je direct de oplossing aanreik. Wanneer ik een beeld heb van jou als persoon help ik je groeien, zodat je samen met mij je doel kan behalen!

De kosten van een coachingstraject zijn o.a. afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Op basis van een kennismaking bepalen we samen wanneer een coachingstraject voor jou geslaagd is / wanneer jij je doel hebt bereikt, daarna praten we pas over de kosten.

 

Over Step Up Coaching

Samen kom je verder dan alleen!

Als coach help ik jou je doelen te behalen. Wat je vraag ook is, ik bied je een luisterend oor. Welk probleem of uitdaging je ook wil aanpakken, samen stellen we een plan op met concrete actiepunten, die jou verder helpen. Wil je weten hoe ik te werk ga?

Meer informatie ontvangen?