Verlies, verdriet en rouw

Iemand verliezen, verdriet verwerken of rouwen. Onderwerpen die het leven soms duister kunnen maken. Ik bied een luisterend oor en help jou bij het verwerken. Vrijblijvend kennismaken?

Verlies, verdriet en rouw. We krijgen er helaas allemaal mee te maken.

  • Verlies van dierbaren.
  • Verlies van gezondheid.
  • Verdriet om iets waar je zo naar verlangde, maar niet kreeg.
  • Verdriet om de baan die je kwijt raakte
  • Verlies van collega’s nadat je stopte met werken.

De lijst is veel ruimer, maar het geeft een indicatie van zaken waarmee je te maken krijgt met rouw.

 

Rouw is iets wat niet weg gaat uit je leven, maar waar je wel iets mee moet, Sommige mensen kunnen verlies, verdriet en rouw zelf een hanteerbare plek in hun leven geven. Bij anderen gaat dit minder vanzelf. Dan blijft het moeilijk om dat gevoel te verweven in je leven. 

 

Het mag er zijn, zeker, maar ik kan je helpen om het beter behapbaar te maken. Een bruikbare tool is De Kaart van Verbinding. Met deze kaart, eigenlijk een soort landkaart met veel diverse gebieden, word je uitgedaagd om letterlijk een stap te zetten naar verbinding met je verdriet en met het gemis en te gaan naar plekken van hoop en uitzicht. Een stap naar een plek waar het gemis mag zijn, maar waar het ook even kan blijven. Een plek om weer naar terug te keren, zodat het gemis en het verdriet een goede plek krijgt in jouw leven.

Verlies, verdriet en rouw

 

Veelgestelde vragen

Waarom Step Up Coaching zul je je vast afvragen. Er zijn toch zoveel coachingsbedrijven, wat maakt jou uniek?
Wat mij enerzijds uniek maakt is mijn christelijke identiteit. Daarnaast probeer ik vooral naar jou te luisteren,
zonder dat ik je direct de oplossing aanreik. Wanneer ik een beeld heb van jou als persoon help ik je groeien, zodat je samen met mij je doel kan behalen!

De kosten van een coachingstraject zijn o.a. afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Op basis van een kennismaking bepalen we samen wanneer een coachingstraject voor jou geslaagd is / wanneer jij je doel hebt bereikt, daarna praten we pas over de kosten.

 

Over Step Up Coaching

Samen kom je verder dan alleen!

Als coach help ik jou je doelen te behalen. Wat je vraag ook is, ik bied je een luisterend oor. Welk probleem of uitdaging je ook wil aanpakken, samen stellen we een plan op met concrete actiepunten, die jou verder helpen. Wil je weten hoe ik te werk ga?

Meer informatie ontvangen?